Γεια σας παιδιά

ert slide

ert

Σήμερα είπα να αφήσω τις δουλειές και να γράψω. Ζορίζομαι τελευταία με τη δουλειά και δεν προλαβαίνω.

Θέλω όμως να μιλήσω και να σας πω ότι πρέπει να σκεφτούμε όλοι σε τι κόσμο θέλουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Τι αξίες θέλουμε να τους περάσουμε, τι εκπαιδευτικά προγράμματα θέλουμε να βλέπουν, αν μας αρέσει να βλέπουν ντοκιμαντέρ, αν θέλουμε να μάθουν για τη μουσική, τον αθλητισμό και την ιστορία μας, αν θέλουμε να μάθουν για όλα αυτά τα πράγματα που δεν αποφέρουν κέρδος χρηματικό, που ίσως να εμφανίζουν ελλειμματικούς τους ισολογισμούς, που όμως η αξία τους δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Ως πολίτες έχουμε δικαιώματα και αυτά τα δικαιώματα πρέπει να τα διεκδικούμε. Έχουμε δικαίωμα στη δωρεάν και δημόσια εκπαίδευση, υγεία, ασφάλιση και φυσικά στην ενημέρωση. Δεν γίνεται κάποιοι να πατούν στις αδυναμίες ενός οργανισμού που οι ίδιοι δημιούργησαν για να αθωώσουν την κατάργηση του. Δεν γίνεται να στρέφουν τους εργαζομένους τον ένα απέναντι στον άλλο.

Το μόνο που ζητώ είναι να σκεφτείτε σε τι κόσμο θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας. Τώρα είμαστε εμείς οι γονείς, τώρα είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να αλλάξουμε τον κόσμο. Είμαστε εμείς που πρέπει να παραδώσουμε μια κοινωνία με αξίες στα παιδιά μας.

Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα κι όχι με παρωπίδες.

Αντιδράστε. Θυμηθείτε.

1 Comment

  1. Georgia says: Reply

    Ουράνιο τόξο, μαντάμ Σουσού, Λαγουδένια Πολιτεία, Εκπαιδευτική Τηλεόραση (που την βαριόμουν φοβερά) και φυσικά εμείς να χορεύουμε με την μουσική του σήματος μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα….. Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες έχουν αναμνήσεις από την ΕΡΤ στη ζωή τους και κανείς πραγματικά δεν θα ήθελε να κλείσει.Να εξορθολογιστεί ναι, να εξυγιανθεί ναι , αλλά σε καμία περίπτωση να κλείσει και να απολυθούν 2500 άτομα.Κρίμα…

Τα σχόλια σας είναι καλοδεχούμενα!