Κοιτώντας από την κλειδαρότρυπα: ένα όμορφο χάος

a beautiful chaos

Καλώς ήρθατε στο σπίτι μας. Τι θα θέλατε; Άκουσα καλά; Θα θέλατε να δείτε πού παίζει ο Αλέξανδρος; Καλά λοιπόν, θα σας δείξω το δωμάτιο του. Κατά τη γνώμη μου είναι το πιο χαρούμενο δωμάτιο του σπιτιού. Γιατί εκεί έχει τα παιχνίδια του, τα ρούχα του και τα πράγματα του. Εντάξει, λέω ψέματα. Εκεί θέλουμε να τον περιορίσουμε αλλά τα πράγματα του κείτονται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και κυρίως σε δυσπρόσιτα μέρη, δηλ. κάτω από καναπέδες και κρεβάτια. 

wall stickers

Μου αρέσουν πολύ τα αυτοκόλλητα τοίχου. Με μικρό κόστος ομορφαίνουν το χώρο και του δίνουν δική του πνοή και προσωπικότητα. Η νονά μας έκανε δώρο αυτοκόλλητα τοίχου με μπλε αεροπλανάκια και εμείς τα κοιτάζουμε, τα θαυμάζουμε και ονειρευόμαστε ότι πετάμε κι εμείς με το αεροπλάνο. Ναι, έχουμε πετάξει με αεροπλάνο και θυμόμαστε τις όμορφες κοπέλες που κερνούσαν καραμέλες. Αυτό μας έμεινε από την πτήση καθώς και το “Ψηλάααα!”. Tο καραβάκι είναι από τη βάφτιση μας. Με αεροπλάνα και βαπόρια εμείς θα ταξιδεύουμε σε μέρη μακρινά…με τη φαντασία μας.

Alex’s truck

Το ωραιότερο παιχνίδι είναι γίνεται στο πάτωμα. Μάλιστα η πιο διασκεδαστική δραστηριότητα είναι να κατεβάζουμε όλα τα παιχνίδια και τα βιβλία από τα ράφια και μετά την άλλη μέρα να τα βρίσκουμε πάλι στη θέση τους. Μαγικό!

Alex’s car

Και για το τέλος θα σας δείξω και που κοιμόμαστε. Ευτυχώς καταφέραμε να κοιμόμαστε σε δικό μας κρεβάτι αν και για να κοιμηθούμε ζητάμε ακόμα αγκαλιά.

Alex’s bed

 

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! Να μας ξανάρθετε και καλή σας μέρα!

2 Comment

  1. Μεγάλη τάξη επικρατεί στο δωμάτιο του! Εμείς έχουμε παντού παιχνιδια πεταμένα!

    1. Belz says: Reply

      Πρέπει να το ομολογήσω: η φωτογράφηση ήταν στημένη! Είχα καθαρίσει πρώτα και βρήκα ευκαιρία! 🙂

Τα σχόλια σας είναι καλοδεχούμενα!