Μωρό-μπερδέματα

tomato-water-melon-e1364198974411

Διασκεδάζω αφάνταστα όταν ο γιος μου μπερδεύει τις λέξεις ή μπερδεύει ένα πράγμα με κάτι άλλο. Σας έχω πει ήδη για την πετσέτα που έγινε κράνος. Σήμερα θα σας εξιστορήσω άλλα μπερδέματα.

 

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη!

Καθισμένοι στο τραπέζι τρώμε ντοματοσαλάτα. Ο Αλέξανδρος εστιάζει στο κόκκινο χρωματάκι της ντοματούλας και ζητάει με δυνατή φωνή να του δώσουμε λίγο καρπούζι! Άντε να εξηγήσεις στο παιδί ότι πρώτον οι ντομάτες το μόνο κοινό που έχουν με τα καρπούζια είναι το κόκκινο χρώμα και ότι δεύτερον φθινοπώριασε και τα καρπούζια πάπαλα.

 

Την απίθανη γεύση να πίνεις, αν θες σαν τον Carnation να γίνεις!

Πίνουμε σοκολατούχο γάλα. Ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μια στο τόσο πίνουμε! Ο Αλέξανδρος όμως νομίζει ότι πίνουμε το απαγορευμένο ρόφημα για τα παιδιά που κάνει τη μαμά χαρούμενη το πρωί.

 

Vamos a la playa!

Βάζω το στηθόδεσμο μου (θα σας μιλήσω άλλη φορά για το αν τα παιδιά πρέπει ή δεν πρέπει να μας βλέπουν γυμνούς γιατί έχουμε ένα μίνι-ντιμπέιτ με τον άντρα μου) και πολύ φυσικά θεωρεί ότι ετοιμάζομαι για την παραλία. Δεν έχει καταλάβει ακόμα τη χρησιμότητα των εσωρούχων και είναι πολύ φυσικό αφού όσα εσωρουχάκια του πήρα για να εκπαιδευτούμε στο γιογιό ούτε να τα φτύσει! Να τα κατουρήσει όμως ναι.

 

 

4 Comment

 1. mariax says: Reply

  Απολαυστικη αναρτηση.

  1. Belz says: Reply

   Eυχαριστώ Μαράκι!

 2. ioazon says: Reply

  Εμένα πάντως με άφηναν οι δικοί μου να τους βλέπω να ντύνονται ή να βγαίνουν από το μπάνιο χωρίς ρούχα και νομίζω πως συνέβαλλε πολύ θετικά στο ότι δεν ντρέπομαι καθόλου για το σώμα μου.

  1. Belz says: Reply

   Συμφωνώ! Εμείς μόνο τη μαμά μας βλέπαμε γυμνή, το μπαμπά μας πάντα σωβρακοφόρο. Τέλος πα σκέφτομαι να αφιερώσω κάποια ανάρτηση στο “καυτό” αυτό ζήτημα!

Τα σχόλια σας είναι καλοδεχούμενα!