Ο σεφ προτείνει: βραστά μωρομάντηλα

Γιατί τελειώνουν τόσο γρήγορα τα μωρομάντηλα; Γιατί στεγνώνουν και γίνονται σαν χαρτοπετσέτες;

Διότι αποτελούν βασικό συστατικό για τα “βραστά μωρομάντηλα”.

Ορίστε πώς γίνονται:

Παίρνουμε ένα σκεύος από το χαμηλό ντουλάπι της μαμάς που δεν κλειδώνει. Το βάζουμε πάνω στην πολυθρόνα.

Στη συνέχεια βάζουμε μέσα στο σκεύος τα μωρομάντηλα χωρίς να μας έχει δει η μαμά. Προσέχουμε να μην είναι πολύ υγρά και μας χαλάσει η συνταγή.

Τα βράζουμε χωρίς νερό. Είπαμε δεν θα βρέξουμε και την πολυθρόνα!

Τα αφήνουμε να βράσουν για όσο θέλουμε, δεν έχουμε περιορισμούς. Μπορεί να βράζουν για μέρες ή και για χρόνια.

Έτοιμα!  Αυτή η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη. Απλά καλύτερα μόλις τελειώσετε το μαγείρεμα να φάτε το μεσημεριανό σας κι όχι τα μωρομάντηλα. Άλλωστε σε ποιον αρέσουν τα μωρομάντηλα και μάλιστα βραστά;

 

 

 

Τα σχόλια σας είναι καλοδεχούμενα!